Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’dan MODOKO Esnafına Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım sektörde 55. hizmet yılını tamamlayan Modoko Mobilyacılar Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’dan MODOKO Esnafına Ziyaret

Başkan İsmet Yıldırım Türkiye’nin önde gelen mobilya sitelerinden biri olan Modoko ziyaretinde esnafla sohbet edip, hayırlı işler diledi. Yıldırım, esnaf ziyaretinin ardından Modoko Mobilyacılar Sitesi yönetimiyle toplantı gerçekleştirdi.

Koray Çalışkan: “Sektörde 55. hizmet yılının haklı gururunu yaşıyoruz”

Çalışkan; “55 yıllık hizmeti ile geleceğe ışık tutan Modoko Belgeseli’mizin kıymetli misafirlerimiz eşliğinde lansmanını yaptık.

Türkiye’nin en büyük mobilya üretim merkezi MODOKO, kuruluşundan günümüze 55. hizmet yılının gururunu yaşıyoruz. Tabi sektörün öncüsü  55. Yılında anlamlı bir belgesel ile imza attık. Bugün aramızda olan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım saha çalışmaları kapsamında ziyaret ederek MODOKO esnafıyla biraraya geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Modokonun kurulduğu 1969, yılından günümüze 55 yıldır başta Modoko mobilyacılar Sanayi sitesinin kurucuları olmak üzere zaman içerisinde hayatını kaybederek vefat eden vatandaşlar adına Kur'an'ı Kerim tilaveti ile okutuldu. 

Programa Ümraniye Kaymakamı Abdullaziz Aydın, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve çok sayıda davetli katıldı. 

Cuma namazının ardından MODOKO yönetim binasında gerçekleşen lansman programına MODOKO esnafları, eski ve yeni yöneticiler olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.


Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER