Yenilikçi yaklaşımı ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanma becerisi, yarattığı şık öğrenme ortamları ile dil eğitiminde trend belirleyen bir marka olan AmericanLIFE, 72’nci şubesini görkemli bir törenle İzmit’te açtı.

Büyük açılışa İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, American Life Yönetim Kurulu üyeleri, diğer illerden şube yöneticileri  ve vatandaşlar katılım sağladı.

Protokolün toplu olarak kurdeleyi birlikte kesmesinin ardından bir konuşma yapan İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, AmericanLIFE yöneticilerini tebrik etti ve başarı diledi.

American Life Yönetim Kurulu üyelerinden Ufuk Vurdum ise tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yahya Kaptan’da 72’ncisini, İzmit’te ikinci şubesini açan American Life Dil Okulları, aynı zamanda markanın genel merkezi olarak faaliyet gösterecek.

AMERİCAN LİFE SADECE BİR DİL OKULU DEĞİL

Açılışta konuşma yapan American Life Dil Okulları Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Vurdum; 2024 sonuna kadar 100 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, “2012 yılında kurulan American Life Dil Okulları, kısa sürede Türkiye'de ve ötesinde dil eğitimi sektörünün öncüsü haline geldi. American Life sadece bir dil okulu değil; zamana, taleplere ve trendlere organik şekilde adapte olan, saygın, zengin, gelecekçi ve akılcı bir iletişim markasıdır. Yenilikçi bir dil eğitimi deneyimi sunan American Life, dünyanın en önde gelen yayıncı kuruluşlarıyla, Türkiye ve yurt dışındaki üniversiteler ile işbirliği yaparak, öğrencilerin hedeflerine en kısa sürede ulaşmalarını sağlıyor.

72’NCİ ŞUBESİ YAHYA KAPTAN’DA
Trendleri takip etmek yerine, AmericanLIFE kendi trendlerini yaratır ve bu sayede dil eğitiminde öncü bir rol üstlenir. Türkiye’de 38 şehirde 71 şube ile faaliyet gösteren American Life Dil Okullarımızın 72’ci şubesini Yahya Kaptan’da açmanın gururunu yaşıyoruz. Yahya Kaptan’daki kurumumuz 3 yaşından itibaren çocuklara ve tüm yaştaki yetişkinlere hizmet verecek. American Life Dil Okulları, Bakü'de uzun yıllardır bulunan şubelerinin yanı sıra Meksika, Fas, İngiltere, Güney Afrika gibi ülkelerden franchise başvuruları almakta, ve bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürümeye devam etmektedir. Ve bu doğrultuda 2024 hedefleri arasında yurtdışında en az bir okul açmayı da planlıyoruz.

ÖĞRENCİLERİNE VE YATIRIMCILARINA DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYOR
AmericanLIFE, dil eğitimindeki liderliğini sürdürerek, öğrencilerine ve yatırımcılarına değer katmaya devam ediyor. American Life Dil Okullarının mottosu olan “Dünyayı İstiyorum!” sloganı markanın vizyonunu en iyi şekilde özetliyor. AmericanLIFE ile dil öğrenmek, başarıya ulaşmanın en doğru yolu!" dedi.

Editör: Haber Merkezi