Armutlu Müteahhitler Derneğinde, iş insanı Sedat Erdem in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat Gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

İş insanı Sedat Erdem’in organize ettiği Armutlu Müteahhitler Derneği üyeleriyle bir araya gelen basın mensuplarına Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, Emniyet Müdürü Erhan Özarslan ve bölgede faaliyet gösteren müteahhitler eşlik etti.

“Armutlu, Eşi Benzeri olmayan bir yerleşim yer”

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Armutlu Eşi Benzeri olmayan bir yerleşim yer” dedi.  Belediye Başkanı Mustafa Tokat, ilçenin hızla büyümekte ve sürekli gelişmekte olduğuna dikkat çekerek, “Denizi, ormanı, Termali ve doğası ile mükemmel bir yerleşim yeri. Armutlu gerçekten kaliteli ve bilinçli idarecilerle yönetiliyor. Belediye olarak kırsal olan alanlarımızı nasıl çağdaş, modern bir şehircilik anlayışıyla geleceğe taşıyabiliriz gayretiyle çalışıyoruz. Armutlu Belediyesi olarak bu tür toplantılara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde ilçemizde faaliyet gösteren çeşitli Sivil Toplum Örgütleriyle de bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Kaymakam Yusuf Melikşah Aydın basın mensuplarına “hoş geldiniz” diyerek “Armutlu’da ilk günlerinde burada olanlar, ilçenin nerelerden nereye geldiğini görüp takdir edecektir. Hepimiz Armutlu’nun daha sosyalleşmesi, daha medeni, daha yaşanır bir ilçe haline gelmesini kendi amaçlarımız çerçevesinde yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi