ASİAD BAŞKANI YÜCEL YALÇINKAYA GENEL KURULDA ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) gerçekleştirdiği genel kurulla kurucu başkan Yücel Yalçınkaya ve yönetimi güven tazeledi.

ASİAD BAŞKANI YÜCEL YALÇINKAYA GENEL KURULDA ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

İş insanı Yücel Yalçınkaya öncülüğünde faaliyet gösteren Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezinde ikinci genel kurulunu gerçekleştirdi.

  Tek liste halinde gerçekleşen genel kurulda Başkan Yücel Yalçınkaya  oy birliğiyle yeniden  başkanlığa seçilecek güven tazeledi.  Başkanlığına ikinci kez seçilen Yücel Yalcınkaya  yaptığı  teşekkür  konuşmasında  kamuoyuna önemli mesajlar verdi.

ASİAD yöneticisi ve akademisyen Fahri Yağlı’nın divan başkanlığında yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlarken, kongrede Azerbaycan’dan Avrupa’ya yurt dışı temsilcilerin canlı yayınla katılarak konukları selamladı. Genel kurula AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, İsmet Uçma, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan,  AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, MHP Çekmeköy ilçe Başkanı Canip Canep Yağmur, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı  Ahmet Epli, CHP Çekmeköy eski Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı  Sabri  Çelebi, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, İYİ Parti Çekmeköy Belediye Meclis üyesi Bora kılıç olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.

ASİAD, TÜRKİYE’Yİ ULUSLARARASI ARENA DA TEMSİL EDİYOR

Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) uluslararası arenada  temsilcilik bazındaki örgütlenmesiyle faaliyetlerine devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne onlarca ülkede temsilcilik kuran ASİAD, Avrupa’dan Ortadoğu’ya yeni temsilcilikler ve uluslararası projelerle kamuoyunun dikkatini çekiyor.

Kongrede konuşmasını gerçekleştiren Başkan Yücel Yalçınkaya; “Farklı sektörlerin yapılarını bünyemize katıyor ve farklı görüşlerden, düşüncelerden ve fikirlerin temsilcisi olmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımızı hep birlikte el ele sürdürüyoruz. Siyasetçilerimizi, iş insanlarımızı, bürokratlarımızı yanımıza alarak ulusal ve uluslararası örgütlenmemizi büyütüyoruz. Avrupa’dan Ortadoğu’ya onlarca ülkede temsilciliğimizi kurduk ve kurmaya devam ediyoruz.. Yeni dönem de hedefimiz 25 ülkede daha temsilcilik açmak ve ülkemizde de 25 il ve 25 üniversite ile birlikte temsilcilik kurmak. Ülkemizin lider iş dünyası temsilciliği olma yolunda emin ve kararlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bütün siyasi partilerden milletvekilleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Yüksek istişare kurulumuzu en etkin şekilde genişletmeye devam ediyoruz. Yeni projeler ve yeni çalışmaların startını bugün bu kongre ile veriyoruz. ASİAD ailesi olarak gücümüze güç katan, kongremize şeref veren tüm konuklarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kongremizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

BİZLER SİVİL TOPLUM KURULUŞU OLARAK HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

ASİAD olarak ülkemizi ulusal ve uluslararası platformlarda temsil etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Yücel Yalçınkaya, “ASİAD ülkesinin milli değerlerine sahip çıkıyor, bayrağına, vatanına ve milletine sadık, gerektiğinde tüm aksiyonları alabilecek bir ruha sahiptir. Fırat Kalkanı Operasyonu sürecinde Avrupa Parlamentosu’nda ASİAD olarak yaptığımız çalışmalar bunun bir göstergesidir. Uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Devletimizin bize görev vermesine gerek yok. Bizler sivil toplum kuruluşu olarak her zaman devletimizin, milletimizin yanındayız, destekçisiyiz. Yapılan her doğru çalışmayı alkışlıyoruz, yanlış çalışmalar hakkında da fikirlerimizi sunuyoruz. Akademik kadrolarımızla projelerimizi sunuyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2021, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER