Türkiye'nin bir çok yerinde temsilcilikleri bulunan Hak Ve Kardeşlik Harekatı Üyeleri Ümraniye'de faaliyet gösteren Antebim Restoranda bir araya geldi.

Birlik beraberlik vurgusu yapıldı

Pazar günü gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Hak ve Kardeşlik Harekatı Genel Başkanı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naki Erdemir, Antebim Katmer Restoran sahibi Av. Sosyolog İlhami Sayan, Aile Birliği Başkanı Adem Çevik,  Palandemi Bağımsızlar Harekatı Başkanı Üzeyfe Okur, Bayram Ali Yılmaz, Bingöl Abu Hayat Platformu Başkanı Sabri Bağış olmak üzere STK temsilcileri siyaset ve iş dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda hak ve kardeşliğin önemi vurgulandı. Kahvaltı toplantıya ev sahipliği Sosyolog Av İlhami Sayan günün önem ve anlamını içeren gündeme yönelik önemli bir konuşma yaptı.

“Milletimizin geleceğini güvence altına alınmasını sağlamak için doğruları anlatmayı sürdüreceğiz”

Toplantının ana gündeminde bir konuşma yapan Hak Ve Kardeşlik Harekatı Genel Başkanı Prof. Dr. Naki Erdemir Hak Ve Kardeşlik Harekatının toplumdaki önemini anlattı. Naki Erdemir, “Hak Ve Kardeşlik Harekatı olarak örf adet gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak şanlı tarihimizi yaşatmak için bu birbirinden değerli güzide toplumla bir araya gelmekten onur duymaktayız” şeklinde konuşan Prof. Dr. Naki Erdemir Hak Ve Kardeşlik Harekatı olarak  “Ülkemizin her köşesinde dal budak gibi kök salarak milletimizin geleceğini güvence altına alınmasını sağlamak için doğruları anlatmayı sürdüreceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi