Ülkemizde yaşanan birçok felakette örnek bir STK olma sorumluluğunu fazlasıyla yerine getiren İstanbul Muhtarlar Federasyonu Kahramanmaraş ve çevre illerinde yaşanan deprem sonrası onlarda tır yardım gönderdi.

İstanbul Muhtarlar Federasyonu deprem bölgesine onlarca tır sıfır olmak üzere binlerce ısıtıcı binlerce battaniye binlerce mont, bot ve her çeşit yaşam malzemelerini kolileyerek üzerlerini yazarak bölgeye gönderdi. Konu ile konuşan İstanbul Muhtarlar Federasyonu başkanı kadir delibalta, “Bu projeye destek veren muhtarlarıma, hayırsever dostlarımıza, tır desteği veren dostlarımıza, hepsinden önemlisi üç gündür gece gündüz çalışan Necip Fazıl Mahallesinin kıymetli gençleri kadınları ve iki buçuk tır dolduran insanlarına çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza destek veren İç İşleri Bakanlığı Muhtarlar Daire Başkanımız Sayın Suna Üstüner’e Ayrıca Teşekkür Ediyorum. Allah Hepsinden razı olsun” diyerek konuşmasını sürdürdü.

EKMEĞİMİZİ PAYLAŞIYORUZ KAMPANYASI

İstanbul Valiliği ve AFAD’ın koordinesinde başlatılan ekmek yapımına da katkı sağlayacaklarını belirten Başkan Delibalta, “un toplayıp cezaevlerinde ekmek pişirip uçakla deprem bölgesine ulaştırılacak İstanbul Valiliği AFAD Projesine İstanbul Muhtarlar Federasyonu olarak tam destek veriyoruz. Haydi, dostlar bir çuval unda sizden diyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi