Ümraniye'de Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun ilgi 

İstanbul Valiliği koordinasyonu kapsamında gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Ümraniye halkı ve sivil toplum kuruluşları yoğun ilgi gösteriyor.

Ümraniye'de Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun ilgi 

İstanbul Valiliği koordinasyonu kapsamında gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Ümraniye halkı ve sivil toplum kuruluşları yoğun ilgi gösteriyor.


Konuyla ilgili gazetemize kısa bir açıklama yapan Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, "Kızılayımızın daha fazla kan ihtiyacı olduğundan dolayı İstanbul Valiliğimizin koordinasyonu önceliginde düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasına mahalle muhtarlarımız, Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşları ve Ümraniye halkımız duyarlı bir şekilde destek vermektedir. Sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize mahalle muhtarlarımıza ve duyarlı vatandaşlarımıza, Ümraniye Kaymakamılığımız ve şahsım adına teşekkür ederim.Türk Kızılayı'nın önemli ölçüde kan ihtiyacı olduğundan dolayı İstanbul Valiliğimizin önceliginde bu kampanyayı başlattık. Sağlığı yerinde olan tüm duyarlı vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına davet ediyorum. Kan vermek hem can kurtarmak, hemde sağlık açısından faydalıdır. Ümraniye Kaymakamlığı olarak hedefimiz 39 ilçe içerisinde en az ilk üçe girmeyi hedefliyoruz. Ve bu bağlamda kan bağışında bulunmanın en önemli vatandaşlık görevimiz olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim" şeklinde konuşarak kamuoyuna önemli mesajlar verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2021, 22:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER