Yeşilay Cemiyeti Çekmeköy Şubesinden Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin Eğitim Programı

Yeşilay Cemiyeti Çekmeköy Şubesinden Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin Eğitim Programı

(TBM )Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin Eğitim Programı kapsamında Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çekmeköy Şubesi ,Çekmeköy İlçe Jandarma Komutanlığında seminer gerçekleştirdi.

TBM Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimini Psikolojik Danışman ve Eğitmen Tolga Uçar'ın gerçekleştirdiği seminerde "Tütün Bağımlılığı" ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Yeşilay Cemiyeti Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu tarafından Çekmeköy İlçe Jandarma Komutanı Sayın Gülali Çendik Beyefendiye plaket takdim edildi.Misafirperveliklerinden ve ilgilerinden ötürü Çekmeköy İlçe Jandarma Komutanı Gülali Çendik Beyefendiye ve Kıdemli Başçavuş Cumali Aşan Beyefendiye teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Bağımlılıkla mücadelemizin yaygınlaştırılması adına vermiş oldukları destekler için Çekmeköy Kaymakamı Sayın Resul Çelik Beyefendiye ve eğitmenimiz Tolga Uçar Beyefendiye teşekkür ederiz.

Katılımlarından dolayı Yeşilay Çekmeköy Şubesi Genel Sekreteri Nezir Yalçınkaya ve Gençlik Komisyon Başkanı Hilal Çoban Hanımefendiye teşekkür ederiz.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2022, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER