Çekmeköy ilçe teşkilatında partililerle buluşan Belediye Başkan Aday Adayı Ayşen Muştu’ya partililer yoğun ilgi gösterdi.

Partililer tarafından davul zurna eşliğinde samimi bir ortamda karşılanan Av. Ayşen Muştu ilçe teşkilatında partililere hitaben önemli bir konuşma yaptı. 

İlçe teşkilatında düzenlenen tanıtım toplantısına CHP Partisi İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve İlçe gençlik kolları Başkanı Gürkan Kılıçda katılarak Belediye Başkan Aday Adayı Ayşen Muştu’ya destek verdi.

Konuşmasında önemli konura değinen Ayşen Muştu; “Çekmeköye yeni bir vizyon ve yeni bir misyon kazandırmak için buradayım. Artık Belediye hizmetlerine kadın elinin değmesi için beylerin müsaade etme vakti gelmiştir” diyerek son derece samimi ve idaalı bir konuşma yaptı.

Muştu; “Halkın partisi olarak halkla beraber hareket edeceğim” 

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ayşen Muştu; “eğer teveccüh gösterilip aday olması halinde halkın partisi olarak halkla beraber hareket edeceğimi buradan vurgulamak istiyorum. Biz layık olduğu yönetim biçimini CHP yönetiminde halkımızın hizmetine sunmak için yola çıktık. Hepimizin ortak amacı ve hedefi Çekmeköy Belediyesi’ni CHP yönetimine kazandırmak ve demokratik, şeffaf yönetim anlayışını halkımız ile buluşturmaktır." Şeklinde konuştu. Sahada çalışmalar yapıyoruz ve halktan çok olumlu tepkiler aldığımında altını çizmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi