Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Çekmeköy’de görev yapan yerel basın mensuplarıyla Güngören Spor ve Sosyal Tesisleri’nde buluştu.
Bölge gazetecilerinin katıldığı toplantıda Çekmeköy’e yeni dönemde yapılacak yatırımlar, geçmişten kaynaklanan sorunların çözümü üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Çerkez, samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda basın mensuplarından gelen tüm soruları cevapladı.

Basın mensuplarına hoş geldiniz diyen Başkan Çerkez “Seçimden sonra yoğun tempomuz devam ediyor. Uzun zamandır sizlerle bir araya gelmek istiyorduk. Bugüne nasip oldu. Seçim sürecinde seviyeli ve kaliteli habercilik yaptınız. Demokrasinin gereği güzel bir seçim süreci geçirdik. Diğer belediye başkan adaylarımızla birlikte herkese örnek olacak bir süreç oldu. Hepsine sizlerin huzurunda ayrıca bu sağlıklı ortam için teşekkür ediyorum.  Seçim sürecinde sokak ve caddelere asılan bayraklardan ve seslerden rahatsız olan komşularımız olmuştur. İnşallah önümüzdeki süreçte teknoloji geliştikçe bu tür çevre ve ses kirliliği de oluşmayacaktır, propaganda süreci daha gelişmiş ve modern bir şekilde sürdürülecektir.  Sizler de sahada emek ve alın teri akıttınız. Bugün bir araya gelelim hem bugüne kadar yaptıklarımızı konuşalım, hem de sizlerin sahada aldıkları bilgileri ve geri dönüşleri istişare edelim istedik. Görev süremiz boyunca uyum içinde çalışacağız “dedi.  

Editör: Haber Merkezi