Hayırlı olsun ziyaretine gelen hemşerilerine Göller Köyü Dernek Başkanı İlhan Sarıçiçek ve yönetimi misafirlerini en güzel şekilde ağırladı.

Erzurum- Hınıs, Göller Köyü Dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıya; Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı ve aynı zamanda AK Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Fatih Sırmacı’da katıldı.

Kahvaltı sonrası yapılan dualarla derneğin hayırlı olması, uzun yıllar hayırlı hizmetlerde bulunması için dua edildi. Yapılan dua sonrası, birlik mesajı verildi.

Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Musa Sağdıç kısa bir konuşma yaptı. Sağdıç, biz her zaman biriz, beraberiz, hep birlikte güçlüyüz. Göller Köyü Derneği kendi yerini alması hepimizi sevindirdi. Bu derneğin kendi yerinde, uzun yıllar burada hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum’’ dedi.

Kahvaltı programının onur konuğu Fatih Sırmacı oldu. Sırmacı, hemşerilerine aday olmam halinde hepinizden destek bekliyorum, şayet ben aday olamazsam da aday olan arkadaşımız için sizden yine destek isteyeceğim’’ dedi.

Yapılan kahvaltı ve konuşmaların ardından, Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Musa Sağdıç ve yönetimi; Erzurum İli, Hınıs İlçesi, Göller Köyü Derneğinin kendi yerini alması dolayısıyla hayırlı olsun temennisinde bulunarak ‘’biz birlikte güçlüyüz, birlikten kuvvet doğar’’ masajı verdi.

Kahvaltıya ilçede yayın yapan basın mensupları da davet edildi.

Editör: Haber Merkezi