Çekmeköy Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına daha uygun olarak yeniden revize ettiği ve içerisinde çalışmaların tamamlandığı Yaşar Doğu Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Modern ve Model Çekmeköy vizyonu ile ilçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam eden Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yeniden tasarladığı Yaşar Doğu Parkı, düzenlenen törenle hizmete açtı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde düzenlenen Yaşar Doğu Parkı açılış törenine; AK Parti İstanbul Milletvekili Ümmü Gülşen Öztürk, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Tahsin İnce, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Arslan, meclis üyeleri ve çok sayıda Çekmeköylü vatandaş katıldı.

Vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği şekilde yeniden tasarlanan Yaşar Doğu Parkı’nda; 11 bin 241 metrekare yeşil alan, basketbol sahası, oyun grubu alanı, spor aletleri alanı, bisiklet ve yürüyüş yolu, 34 araçlık otopark alanı, çeşitli oturma alanları ve lavabolar bulunuyor.

Açılış töreninde konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Dertli olunca böyle olursunuz. Ama derdin yoksa hiç umursamazsın. Biz de komşularımızın burayla alakalı bize ilettiklerini önemsedik, ve Elhamdülillah bakın bugün çok güzel bir eseri komşularımızla beraber açıyoruz. Burada birçok sitelerimiz var. Ziyaretlerimizde zaman zaman başkanım buralarda toplanma alanı noktası konusunda neler yapıyorsunuz diye sorular geliyordu.  İşte Mimar Sinan Mahallemiz ve birçok komşu mahalleler için adeta Allah korusun, rabbim vermesin ama deprem olması halinde önemli bir toplanma merkezi, önemli bir parkı, yeşil alanı bugün şehrimize kazandırıyoruz." dedi

Editör: Haber Merkezi