ÇEKSİAD’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği İftar yemeğine, ÇEKSİAD yöneticileri üyeleri ve Çekmeköy’ün çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı Orhan Çerkez’de katıldı.

Gündeme dair konuların konuşulduğu iftar yemeğinde, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak günün önem ve anlamını içeren önemli bir konuşma yaptı. 

Erdal Albayrak; “ülke olarak önemli bir süreçten geçtik. Bir yerel seçimi daha geride bıraktık. 31 Mart yerel seçimlerinde ilçemizde 15 yıldır görev yapan Eski Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz, demokrasimizin olmazsa olmazı seçimlerde görevini yeni Belediye Başkanımız Orhan Çerkez Başkanımıza devretti. Her seçimde olduğu gibi yaşadığımız son seçimlerde de demokrasi kazandı. Ben buradan 15 yıl Çekmeköy ilçemize hizmet eden ve çok güzel eserler kazandıran önceki Belediye Başkanımız Ahmet Poyraza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Albayrak; “Belediye Başkanı Orhan Çerkez Başkanımıza bugün burada aramızda görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İlçemize güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Sayın Başkanımıza çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Daha sonra iftar yemeğinde söz alan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez; “31 Mart yerel seçimlerinde Çekmeköy halkı bizi bağrına bastı ve güzel ilçemiz Çekmeköye hizmet etmek için bizi göreve getirdi. Bizlerde üstlenmiş olduğumuz bu görevi en güzel şekilde yerine getirmek ve Çekmeköy halkına hizmet etmek için hazırız. 
 

İlçemizin içerisinde bulunduğu sorunları çok iyi biliyor ve bu sorunlara vakıfız. Hizmet konusunda kuşkunuz olmasın” şeklinde konuşan Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Çekmeköyün geleceği ile ilgili kamuoyuna önemli mesajlar verdi.

Editör: Haber Merkezi