İftar sofrasına İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu ve partililer  Mümin Günler’i yalnız bırakmadılar.

    İftar programına, Yozgat Platformu Başkanı Kazım Ekinci, Yozgat il Dernekleri Federasyon Başkanı Ali Haydar Tuncer, Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Karabulut, Genç Yozgatlılar Dernek Başkanı Yasin Murat, Boğazlıyan Derneği Başkanı Memiş Öztekin, Esenler Yozgatlılar Derneği, Boğazlıyan Yozgatlılar Derneği, Güngören Yozgatlılar Derneği Başkan ve yöneticileri başta olmak üzere Küçükçekmecede yaşayan Yozgatlılar yoğun katılım gösteriler.

Programda günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Mümin Günler; “hemşerilerimin bugün beni yalnız bırakmadılar ve bana sahip çıkmaları beni çok duygulandırdı. Hayatımın büyük kısmını Yozgat ve Yozgatlı hemşerilerime faydalı olmak için gayret sarfettim. Şimdide Allah nasip eder Belediye başkanı seçilirsem tüm vatandaşlara kapım açık olacak, adil ve şeffaf bir belediyecilik vaad ediyorum. Bugün iftar soframa iştirak ederek beni bahtiyar ettiniz . Biliyorum Yozgatlı kadirşinas ve vefalıdır. Bunun en güzel örneği bugün salonu doldurmanız bana ayrı güç ve motifasyon verdi. Şahsım ve partim adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız değerli hemşerilerim” diyerek sözlerini noktalıdı.

    

Yozgat Platformu Başkanı Kazım Ekinci; “Hemşehrimiz Sayın Mümin Günler’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Yolu bahtı açık olsun, iyi olan kazansın diyoruz” şeklinde konuştu. 
 

    

Editör: Haber Merkezi