Türkiye’nin son dönemde konuşulan önemli siyasetçilerinden Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul’da Yozgatlılarla buluştu.

Yavuz Ağıralioğlu, Esenyurt ilçesinde faaliyet gösteren İstanbul Avrupa ve Anadolu Yozgat Dernekler Federasyonunu ziyaret etti. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Yavuz Ağıralioğlu gerçekleşen toplantıda önemli mesajlar verdi. 

Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda üst düzey yöneticilerin katıldığı ziyarette İstanbul Avrupa ve Anadolu Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Fakı günün önem ve anlamını içeren bir konuşma yaptı. Federasyon Başkan Mustafa Fakı, yeni parti kurma aşamasında olan Yavuz Ağıralioğluna tam destek verdi. 

Yavuz Ağıralioğlu, yeni kurulacak parti için Sonbaharı işaret etti. Parti kurma hazırlıklarının Türkiye genelinde hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Ağıralioğlu; “şimdiden kurulma aşamasında olduğumuz parti için halktan yoğun ve samimi bir ilgi var. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye'de yeni bir süreç başlamıştır. Halkımızın  dayanacak ekonomik gücü kalmamıştır. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Ülkemizin ve içerisinde bulunduğumuz sorunları görmezden gelemeyiz. Artık sözün bittiği yerdeyiz” şekilde konuşarak kamuoyuna önemli mesajlar verdi.


Editör: Haber Merkezi