Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen dayanışma gecesinde Yozgatlılar tek yumruk oldu.

Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı yöreye has arabaşı gecesinde İstanbul’da yaşayan Yozgatlılar, bir araya geldi. 

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum’a tam desteğin verildiği buluşmada, “Yozgatlılar’ın Murat’ı” sloganları ile kürsüye çıkan Kurum, Yozgat’tan övgü ile bahsetti, tüm ilçelerin isimlerini saydı, 31 Mart için destek istedi.

Yozgat Konfederasyonu tarafından İstanbul Bağcılar Belediyesi Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda halk buluşması düzenlendi. Federasyon Başkanı Mehmet Deniz’in sağlık problemlerinden dolayı katılmadığı gecede mesajı okundu. Yozgatlılar, yoğun katılımlı programda Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Murat Kurum’a tam destek verdi.

Programa, AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bağcılar Belediye Başkanı ve adayı Abdullah Özdemir, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Göktaş Türkeş Öngel, MHP Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, Yozgat Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, bağlı federasyonların başkanları, dernek başkanları, iş insanları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi