Seçim çalışmaları kapsamında İstanbul 1. Bölge Milletvekili Nimet Özdemir öncülüğünde sahaya inen Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, bölgedeki vatandaşlarla doğrudan temas kurarak onların istek ve taleplerini dinliyor.

Kirazlıdere Mahallesi’nde Muhtar Orkun Karakaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Öçalan bölge halkının sorunlarını ve beklentilerini öğrenmeye odaklandı. Esnaf ziyaretleriyle devam eden programda Milletvekili Nimet Özdemir ve Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, bölgedeki esnafın nabzını tutarak onların görüşlerini alıyor.

Taşdelen Hacı Bektaş-ı Veli Cemevi’nde düzenlenen buluşmada ise vatandaşların öneri ve sıkıntılarını dinlemek için bir araya geldiler. Toplantıda, sorunlara çözüm önerileri de tartışıldı ve vatandaşların beklentileri not edildi.

Güne, pazar ziyareti ile devam eden Özgür Güneş Öçalan, gençliği ve akademisyen kimliği ile dikkat çekerken, liyakatli kadrolarla Çekmeköy’ün sorunlarını çözmeye talip olduklarını vurguladı. 

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Öçalan ve beraberindekiler daha sonra Ordu Mesudiye Üç Yollular Derneği’ni ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya geldiler.

İYİ Parti’nin Çekmeköy ilçesindeki saha çalışmaları, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak onların seslerini duymak ve çözüm önerileri sunmak amacıyla yoğun bir şekilde devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi