İstiklal marşı ve saygı duruşuyla başlayan toplantıda, Rizeli Milletvekilleri, önceki dönem Bakanlar, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldı. Toplantının ana gündem maddesi pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleriydi.

Coşkulu kalabalığa RİDEVA Başkanı Recep Albayrak'ın açılış konuşmasıyla başladı. Toplantıda, Vakıf Başkanı Recep Albayrak   Vakıf Merkezi inşaatının yapımının devam ettiğini ifade etti. Albayrak; “Vakıf binamız en geç bir yıl içerisinde yapımını tamamlayarak hizmete açacağız. Vakıf inşaatının yapımında emeği geçen Belediye Başkanlarımıza ve hayırsever iş insanlarımıza şahsım ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim. Bir çok alanda faaliyet gösterecek olan vakıf binamızı en kısa zamanda hizmete açmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Ülkemiz tarihi bir seçim döneminden geçiyor. 
 

Türkiye üzerinde oynanan oyunlarını bozmak, ülkemize ve milletimize sahip çıkarak pazar günü herkesin çok daha duyarlı olmasını önemle rica ediyorum. Tüm hemşehrilerimizi sandıklara davet ediyorum” dedi. 

Recep Albayrak; “İki Sevinci Birden Yaşıyoruz” 

Tek bir oyun dahi önemini vurgulayan Recep Albayrak; “bugün burada Rizeliler olarak iki sevinci birden yaşıyoruz. Rizespor’un yeniden süper lige çıkmasıyla birlikte daha sevinçli ve gururluyuz. Bundan böyle Rizespor’un daha çok başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi. 

Toplantıya Rizespor Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof Dr. Kemal  Memişoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret  Bayraktar, AK Parti İstanbul Milletvekili  Ravza Kavakcı Kan ve Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Üsküdar Rizeliler Derneği Başkanı Hasan Tek, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı toplantısına katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak, pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yaptı ve hemşehrilerinden destek istediler.. 

Editör: Haber Merkezi