Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemekli toplantıya Genel İdare Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç, İlçe Başkanı Yakup Kasımay, CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, SP Çekmeköy İlçe Başkanı A. Baki Polat, CHP Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Selçuk Arı, STK temsilcileri, muhtarlar, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Aday tanıtım toplantısında günün önem ve anlamını içeren bir konuşma yapan  Ümraniye İlçe Başkanı Yakup Kasımay gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yakup Kasımay; “22 Yıllık Bir Esaretten Kurtulacağız” 

Yakup Kasımay; “Önemli bir seçim sürecine girdik. 22 yıllık bir esaretten kurtulmak an meselesi yeter artık. AK Parti popülist bir iktidar ve son vermek ülkemizi daha refah yarınlara taşımak için 14 Mayıs  seçimlerinde huzur, güven ve mutluluğu yakalayacagımıza gönülden inanıyorum. Öte yandan ulaşımdan otoparka bu şehrin tüm sorunları artarak büyüyor. Uyarılarımızı dikkate almayanların bu sorunları çözmek gibi bir derdi yok. Seçim meydanlarında ise gündem saptırılmaya çalışılıyor. Biz her türlü oyuna rağmen Türkiye gerçekleri üzerinden hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.


Birol Aydın; “20 Yılda Gelinen Nokta İçimizi Acıtıyor

ilçe Başkanı Yakup Kasımay’ın ardından kürsüye gelerek partililere hitap  ieden CHP 1. Bölge 28. Dönem 5.sıra Milletvekili adayı  Birol Aydın; “14 Mayıs’da hem Saadet Partisi hemde 6’lı masa olarak gücümüzü göstereceğiz. Yıllardır Türkiye Cumhuriyetinde yapılan yanlışlara son vereceğiz. 6'lı masa ya güvenimiz tam. Ülkemizin geleceği için Saadet partisi Meclisde temsil edilmelidir. Bu iktidarın 20 yılda ülkeyi getirdiği nokta ne yazık ki insanın içini acıtıyor. Parti’li seçmenin yüzde 97 oranında Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verecektir” şeklinde konuştu.


 

Editör: Haber Merkezi