Programda UVD Başkanı sıfatı ile konuşmasını gerçekleştiren Başkanı Hamza Cebeci; “Misafirlerimize daha çok zaman tanımak adına konuşmayı çok uzatma taraftarı değilim ama salonun enerjisini görünce konuşası olmayanın bile konuşası gelir. Böyle yağmurlu bir havada geldiğiniz için herkese teşekkür ederim. Ülkemizin müreffeh günlere ulaşmasını umduğumuz yarınlarda daha büyük salonlarda daha geniş zamanlarda tekrar toplanmayı umut ediyorum.” dedi. 

Başkan Hamza Cebeci’nin ardından konuşma gerçekleştiren Yazar-Sosyolog Hulki Cevizoğlu “Atatürk vatan elden giderse parti ne işe yarar diyor. Vatan söz konusu ise siyaset ikinci planda kalır. Bugün geldiğimiz noktada Atatürk’ün ilkelerinden uzaklaşarak, ülkenin bölünmesine aracılık edenlere karşı hepimizin omuz omuza mücadele etmesi gerekiyor.” dedi. 

Soru cevap ile devam edilen program UVD basın bildirgesi ile son buldu.

Uluslararası Vuslat Platformu Basın Bülteni 

OYUMUZ TÜRKİYE YÜZYILINA!

Uluslararası Vuslat Platformu olarak “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna inanıyor ve tarafımızı ilan ediyoruz!

14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimleri’nde, Uluslararası Vuslat Platformu olarak “Türkiye Yüzyılı” vizyonundan yana duruş sergiliyor ve Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı’nı desteklediğimizi ilan ediyoruz.

Güçlü, bağımsız ve tarihe yön veren devlet olma ideali içerisinde çeyrek asra yaklaşan mücadelesiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, ülkemizi sosyal, ekonomik ve siyasi prangalarından kurtararak, ait olduğu tarihsel ve toplumsal ilkeler çerçevesinde, müreffeh, şahsiyetli, tam bağımsız ve güçlü ülkeler düzeyine çıkarmıştır.

Takip ettiği program, politika, strateji ve girişimlerle değişen dünyada, gelişen Türkiye portresini, yaşamın her alanında kalkınmayı ve temsil ettiği tarihsel misyona ulaşmayı hedefleyen Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, milletin iradesi üzerinde yükselen özgüveniyle ulusal ve uluslararası sorunlara yaklaşımında demokrasi, insan hakları, özgürlük, bağımsızlık ve adalet ilkelerinden taviz vermeden hareket etmiştir.

Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, aziz Cumhuriyetimizi ve milletimizi boyunduruğu altında tutmaya çalışan küresel şer odaklarının emellerini boşa çıkararak ülkemizi cumhuriyetin 100. yılında kararlı, tam bağımsız ve öncü Türkiye Cumhuriyeti’ne dönüştürmüştür. Türkiye artık huzurun, istikbalin, değerlerin, haklının, şefkatin, üretimin, kalkınmanın, gücün, başarının, barışın, bilimin, teknolojinin, verimliliğin, istikrarın, iletişimin ve gençliğin yüzyılına uyanmıştır.

Terörden arındırılmış, imkân ve kapasitelerini geliştiren, öz kaynaklarına sahip çıkan, inanç ve fikir çeşitliğini bir sosyal barış vesilesi sayan, savunma sanayinde atılımlar yapan, uzay çalışmalarında özgüven kazanan, petrol ve gaz rezervleriyle tarih yazan, gençlerinin yeteneklerini teknoloji başta olmak üzere her alanda değerlendiren, emparyalizmin her türlüsüne karşı duruş sergileyen, bulunduğu coğrafyada ve ötesinde barış, arabuluculuk rolü üstlenen, kardeş ve dost halkların umudu olan Türkiye artık yeni bir Türkiye’dir.

Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve 21 yıllık AK Parti iktidarındaki çalışmaların, Türkiye başta olmak üzere komşu ve kardeş ülkeler ile İslam âleminin bağımsızlığına ve yükselişine vesile olduğunun bilincindeyiz.

Bağımsız ve güçlü Türkiye’den rahatsız olan, kazanılmış tüm imkanların bir darbe ile yıkılması rüyalarını gören batılı devletlerin umutlarının boşa çıkacağına, feraseti ve basireti ile necip milletimizin bu oyunlara imkan vermeyeceğine sonuna kadar güveniyoruz.

Tüm bunlardan hareketle; Uluslararası Vuslat Platformu olarak, “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla ülkemizi geleceğe en başarılı şekilde taşıyacağına gönülden inandığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakını 14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimlerinde desteklediğimizi kamuoyuna duyurmaktan onur duyuyor, devletini ve milletini seven her bireyi bu çağrımıza kulak vermeye davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

*Uluslararası Vuslat Platformu Kimdir?

Uluslararası Vuslat Platformu, İslam coğrafyası başta olmak üzere dünyada yaşanan hadiseleri ve sorunları 'İslam Medeniyeti' kapsamında değerlendirerek çözümüne katkıda bulunmayı amaçlayan ve bu çerçevede sosyal, kültürel, bilimsel çalışmalar yapan uluslararası bir sivil toplum hareketidir.

Editör: Haber Merkezi