Ümraniye Erzurumlular Derneği’nin önde gelen isimleri de hazır bulunarak, dernek yönetimi olarak Vali Gül’ü tebrik etme ve hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla bir araya geldi.

Ümraniye Erzurumlular Derneği’nin yöneticileri olarak Adem Çizmelioğlu, Bayram Erzincanlı, İlhami Kavak, İsmail Ak, Ersin Çiçek, Salim Özdil, Adem Öz, Habip Karalı, Yalçın Bayrak, Ali Sırma, Nedim Aras, Erkan Erdoğan, Yusuf Sanamer, Köksal Dal ve Zihni Özdemir, bu önemli ziyaretin bir parçası olarak yer aldılar. Bir araya gelen bu isimler, İstanbul Valisi Sn. Davut Gül’e nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevi dolayısıyla tebriklerini sundular.

Vali Gül’e, hemşehri dernekleri arasındaki dayanışma ve iletişimin önemine vurgu yaparak, Ümraniye Erzurumlular Derneği olarak İstanbul Valiliği’nin çalışmalarında her zaman destekçi olacaklarını belirttiler.

Ümraniye Erzurumlular Derneği’nin yöneticileri, İstanbul Valisi Sn. Davut Gül’e başarılı bir dönem temenni ederek, artan başarıların daim olmasını dilediler. Dernek olarak İstanbul’un gelişimine katkıda bulunmaya devam etme arzusuyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi