Sunuculuğunu Nermin Özcan’ın yaptığı gecede depremzedelere yardım amaçlı bir araya gelindi. Yemekli geceye çok sayıda üye ve siyasetçi katıldı.

Yöresel ses sanatçıları Leman Doğan, Zümran Ersoy ve Gülcan Doğan gibi bir birinden güzel ses sanatçıları sahne alarak üyelere muhteşem bir gece yaşattı.

Geceye katılan isimler arasında Dünya Yozgatlılar Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Dursun Çolak, Çekmeköy CHP Gençlik Kolu Başkanı Gürkan Kılıç, Ataşehir CHP Kadın Kolları Başkanı Sevval Düzenli, Ataşehir CHP ilçe Başkan yardımcısı Hacı Şahingöz, Ataşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan vekili Kudret Aslan, Meclis Üyesi İsmail Tan, ÇAZ-DER eski Başkanı Hamza Azmaz, Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır, Kırkdilim Köyü eski Dernek Başkanı Şevket Çalışkan, İmam Rıza Ocağı Dedesi Erzade Yıldız Aydıncık ilçesine bağlı Büyük Toraman Köyü Dernek Başkanı Cengiz Taştan, işinsanı Gazi Gül, ÇAZ-DER yönetimin’den Seyit Gülay, Seyit Karabulut, ve çok sayıda üye katılarak. Başalan Köyü Derneğine katkılarını sundu. 

Başalan Köyü Dernek Başkanı Mevlüt Yılmaz ise bir selamlama konuşması yaptı. Yılmaz, “Bizler dernek olarak boş durmuyoruz. Her alanda her platformda üyelerimizin savunucu olduk, olmaya’da devam edeceğiz. Yılmaz, biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan demrep hepimizi derinden üzdü. Bu vesileyle bizlerde katkı olsun diyerekten orada zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren insanlarımıza bir nebzede olsa karınca kararınca. Başalan Köyü Derneği olarak bir yardım kampanyası düzenledik. İlgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum yardımlarınızdan ötürü dedi.

Başkan Mevlüt Yılmaz Derneğe katkı sunan üyelerine birer plaket taktim ederek şükranalrını sundu.

Başalan Köyü Dernek Başkanı Yılmaz üyelerine iyi eğlenceler diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra Kemal Şanver’in davul zurna eşliğinde üyeler doyasıya eğlenerek gecenin tadını çıkardı.

Editör: Haber Merkezi