Akademik gücünü Üsküdar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin tecrübeli kadrosundan alan Üsküdar Diş Hastanesi olarak alanında uzman diş hekimleri ile kişiye özgü ağız ve diş sağlığı hizmeti sunuyor. 

Üsküdar Diş Hastanesi, Üsküdar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi akademik uzman kadrosu ile çocuk ve yetişkin diş sağlığı alanında geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlamıştı. 1998 yılında ruh sağlığıyla ilgili sorunların çözümüne katkıda bulunmak amacıyla yola çıkan NPİSTANBUL Hastanesi, psikiyatri ile başladığı sağlık yolculuğuna 2017 yılında genel branşları, ameliyathaneleri ve yoğun bakım ünitelerini de ekledi. NP Sağlık Grubu, kalite ve tecrübesini Üsküdar Diş Hastanesi’ne taşıyarak toplumun ağız ve diş sağlığı alanındaki ihtiyaçlarını da karşılamayı hedefliyor.

İlgi, bilgi ve tecrübeyi aynı çatı altında buluşturan Üsküdar Diş Hastanesi’nde; protez, diş eti hastalıkları, çene cerrahisi, çocuk diş hekimliği, endodonti, ortodonti gibi pek çok farklı branşta tam teşekküllü hizmet sunuyoruz. Otizm, gelişim geriliği gibi özel hasta gruplarının diş tedavilerini tam donanımlı ameliyathanemizde genel anestezi altında gerçekleştiriyor.

“Sağlıklı dişler, sağlıklı gelecek” felsefesiyle çalışan çocuk diş hekimliği bölümünde çocuklara ağız ve diş sağlığı bilinci aşılıyor, korkunun değil, sevgi ve mutluluğun hakim olduğu bir tedavi süreci yürütüyor. Tüm bunların yanı sıra Üsküdar Diş Hastanesi olarak; dudak-damak yarığı, konuşma rahatsızlıkları ve yaşlılarda diş estetiği kliniklerinde ihtiyaç duyulan her an yanınızda yer alıyor. 

Editör: Haber Merkezi