Sancaktepe ilçesinin sorunlarına değinen Yeğin 2024 yerel seçimlerinde ki adaylık iddialarına dair açıklamalarda bulundu.  

Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve belediye başkan aday adaylığı süreçlerinin yanı sıra Metro A.Ş yönetim kurulu başkan vekilliği görevini üstlenmiş önemli bir isim olarak tanınıyor. 

Alper Yeğin konuşmasında hem ilçenin sorunlarını hem de gelecekte gerçekleştirmeyi planladığı projelerini basın mensupları ile paylaştı.

Sancaktepe’nin Öncelikli Sorunları Masaya Yatırıldı

Kahvaltı programında, Sancaktepe’nin öncelikli sorunları ele alındı. Alper Yeğin, ilçenin ihtiyaç duyduğu projeler arasında kreş, metro gibi toplu taşıma alternatifleri ve altyapı iyileştirmeleri olduğunu vurguladı. Ayrıca, Yeğin, ilçenin trafik sorunlarına da değinerek, çözüm önerileri sunmayı hedeflediğini ifade etti.

Cemevi İnşaatındaki Üzücü Olay 

Sancaktepe’de yapımı süren Cemevi inşaatında geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 3 çocuğun feci şekilde ölümüne sebebiyet veren olay hakkında konuşan Yeğin, bu tür trajik olayların siyasete malzeme edilmesini doğru bulmadığını belirtti. Alevi topluluğuna saygı gösterdiğini vurgulayan Yeğin olayın gerçekleştiği yerin park olarak yapılması ve 3 çınar ağacı dikilerek bu çocukların anısının yaşatılmasını önerdi.

Çekmeköy Yenidoğan Kavşağı Sorunu

Son olarak, Yeğin Çekmeköy’de bulunan Yenidoğan Kavşağı’ndaki soruna da değindi. Bu bölgede uzun süredir devam eden bir çalışma olduğunu ancak mülkiyet sorunları nedeniyle sürecin uzadığını ifade etti. Ancak Yeğin, bu sorunların çözülerek yol yapım çalışmalarının tamamlanacağına olan inancını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi