Ümraniye Belediyesi Sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıda günün önem ve anlamını içeren bir konuşma yapan Ümraniye Rizeliler Derneği Başkanı  Necmettin Birinci; “bugün burada 14 Mayıs’ta yeni seçilecek Milletvekili adaylarımızı ağırlamaktan ve kendilerini daha yakından tanımaktan gurur  duyuyorum. Aramızda en genç Milletvekili adayımız ve değerli adaylarımız var. Ümraniye Rizeliler Derneği olarak tüm gücümüzle 14 Mayıs akşamına  kadar yedi yirmidört çalışacağız” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; “14 Mayıs Kader Seçimidir”

Ümraniye Rizeliler Derneğinin düzenlediği toplantıda konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; “bu seçim bir kader seçimidir. 14 Mayıs günü gerçekleşecek olan seçimin önemi saymakla bitmez. Ana muhalefetin başındaki kişi, terör seviciliğinden başka bir şey bilmiyor. Terör örgütlerine yakınlıklarını ima ediyorlar. Durup dururken Alevi olduğunu ima eden ve kamuoyuna açıklayan Kemal  Kılıçdaroğlu’nun, Osman Kavala ve terörist başı Selahaddin Demirtaşı savunmaktan başka bir porjesi yok. Terör örgütleri liderlerinden bahsederken sanki iki masum ve günahsız insanı savunuyormuş gibi duygusallaşıyor” diyerek ana muhalefet liderini ve politikalarını sert bir şekilde eleştirdi.

Toplantıya Cumhurbaşkanı Başdanışmanı  Ahmet Minder, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, İstanbul 3. Bölge 28. Dönem Milletvekili Aday Halime Kökçe, Büyük Birlik Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Selim Şimşek ve 19 yaşında olan Üniversite ögrencisi en genç Milletvekili Adayı Umut Arman Sonay  da katılarak birer konuşma yaptılar. Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıya Rizeli Dernek Başkanları ve iş insanları yoğun ilgi gösterdi.

Editör: Haber Merkezi