AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba lşık Ercan, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, İlçe Yöneticileri ve Mahalle Başkanlarının tam kadro katıldığı Danışma Meclisi toplantısı  İlçe Başkanı Salim Çetinkaya'nın konuşmasıyla başladı.

2023 SEÇİMLERİNİN YOL HARİTASI ÇİZİLDİ

İlçe danışma meclislerine teşkilat mensuplarının ilgisi yoğundu. Her yaştan teşkilat mensubunun katılımıyla her bir danışma meclisi büyük bir şölen havasında gerçekleşti. 2023 seçimlerine giden süreçte; halihazırda devam eden çalışmalar, yapılması planlanan faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu. Teşkilat mensuplarının sorumlu olduğu bölgelerde halkın dile getirdiği sorunlar masaya yatırıldı. Sorunların giderilmesine yönelik çözüm önerileri tartışıldı. İlçeler özelinde mahalle mahalle yürütülecek seçmen çalışmalarında yol haritası çizildi.

KABAKTEPE: “SON 6 AYDA 1.200 TEŞKİLAT PROGRAMI YAPTIK”

İlçe danışma meclislerinde teşkilat mensuplarına hitap eden AK Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “20 yılda milletimize hizmette Türkiye’yi birden bine taşıyan parti, AK Parti'dir. Biz konuşup çalışmayanlardan, söz verip unutanlardan değiliz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; milletimizin talebi bizim politikamızdır. 20 yıldır, ülkemizin her köşesini üstün hizmetlerle tanıştırmamız, karşılaştığımız her sorunu kararlılıkla aşmamız; gelecek adına en büyük sözümüzdür. Hep başardık, yine başaracağız! Bizim anlatacak çok şeyimiz var! Sloganımız hiç değişmeyecek. Her zaman, herkesle, her yerde. Son altı ayda 1200 kez teşkilat programı yapmış bulunmaktayız. AK Parti her yerde ve herkesle birlikte hamdolsun. Böylesine büyük ve samimi bir kardeşlik hikayesi, hiç unutulmayacak. Hem ülkemizde hem de dünyada insan odaklı siyaset anlayışının savunucusu olacağız.” dedi.

KABAKTEPE: “2023, MİLLETİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ AK PARTİ’NİN ZAFERİ OLACAKTIR”

2023 seçimlerinde zafere olan inançlarının tam olduğunu vurgulayan Kabaktepe, “Yine, yeniden kazanacak olan Türkiye'dir ve onun kalbi olan AK Parti'dir. Birleştirici ve kuşatıcı lideriyle AK Parti, her şehriyle hep beraber Türkiye olabilen ve Türkiye'nin geleceğini kuran partidir. 2023 zaferi milletiyle bütünleşmiş AK Parti'nin zaferi olacaktır. AK Parti kadroları olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve medeniyet değerlerimizin bilinciyle milletimize hizmet etme derdindeyiz. Çünkü eser siyasetinin tek adresi AK Parti’dir.” ifadelerini kullandı.

SALİM ÇETİNKAYA; “TÜM MAHALLE TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE HAZIRIZ” 

Konuşmasında Ümraniye İlçe Başkanlığının gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Başkan Çetinkaya; “ilçe teşkilatı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın seçim olacakmış gibi bizlere verdiği talimatlar doğrultusunda, tüm  mahalle teşkilatlarımızla birlikte 7/24 çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. AK Parti olarak hedefimizde ve ufkumuzda büyük 750 bin nüfuslu İlçemizde bir yandan hemşehrilerimizin içerisinde bulunduğu sorunları dinleyerek çalmadık kapı, girmediğimiz ev kalmayacak”şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi