12 yıllık bir başarı hikayesinin yeni perdesinde, Yeni Türkiye Yüzyılında bir nefer olarak hizmet etmek istediğini  vurgulayan Ercan, Ümraniye’den aday adayı oldu.

Yerel yönetim ve özel sektördeki tecrübeleri ile için çalışacağını ifade eden Ercan; “2002 yılından bu yana ciddi çalışmalarla devrim niteliğinde projeleri ülkemize kazandıran  ve  bölgesinde istikrarın adeta simgesi haline gelen yeni Türkiye’nin mimarı AK Parti çatısı altında hizmet için yola çıkıyoruz. Partimin görev vermesi halinde, Ümraniye’de Yeni Türkiye Yüzyılı hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğiz ve yerel yönetimlerin en güzel hizmetlerini gerçekleştireceğiz” dedi.

Yılmaz Ercan kimdir?

Aslen Bayburt’lu olup, İstanbul’da doğan İnşaat Yüksek Mühendisi Ercan, Uluslar arası projelerde ve özel şirketlerde yönetici olarak görev aldı.

Ak parti kuruluşu ile aktif siyasete giren Ercan,  2005-2009 yılında, Ümraniye belediyesinde danışman olarak görev yaptı. 2009 - 2014 yılları arasında ise Sancaktepe ilçesinden İstanbul Büyük Şehir meclis üyeliği ve Teknik işlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Yılmaz Ercan, çeşitli komisyonlarda, komisyon başkanlığı ve encümen başkanlığı görevlerini yürüttü. Sosyal sorumluluk alanında ise çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üye ve yöneticilik yaptı. İstanbul Üniversitesi Siyâset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde eğitimine devam eden Ercan, evli ve 2 çocuk babası olup Almanca bilmektedir.

Editör: Haber Merkezi