Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan, Belediye Meclis üyeleri ve parti temsilcilerinin de katıldığı toplantıda yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunuldu.

“İstanbul’un En Büyük Problemi Mülteci Sorunu” 

Zafer Partisi İBB Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu, seçilmesi durumunda gerçekleştirecekleri konusunda önemli taahhütlerde bulundu. Karamahmutoğlu, özellikle mülteci sorunlarına vurgu yaparak, aday olduklarını bu sorunları çözmek için olduğunu belirtti. İstanbul’da yaşayan yaklaşık dört buçuk milyon sığınmacı ve göçmenin sorunlarına çözüm getireceklerini ifade etti. Karamahmutoğlu, mülteci sorunlarını sadece Zafer Partisi’nin gündeme getirdiğini ve çözüm sözü verdiklerini vurgulayarak, bu konuda öncü olacaklarını belirtti.

Zafer Partisi’nin Seçim Hedefi: Mülteci Sorunlarına Çözüm Getirmek! 

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan, Suriyeli ve mülteci sorunlarına odaklanacaklarını ve bu insanları ülkelerine göndereceklerini açıkladı. Erhan, anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirilemez olduğunu vurgulayarak, bayrağa saygısızlık edenlerle mücadele edeceklerini belirtti. Kendisi bir asker emeklisi olarak, ülke için fedakarlık yaptığını ifade eden Erhan, hastaneye gittiğinde Suriyelilere öncelik tanındığını ve bu durumu anayasaya aykırı olarak değerlendirerek eleştirdi.

Editör: Haber Merkezi