Ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Arslan’da yer aldı. 
ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak: “Ahmet Poyraz ismi bir vefa örneğidir” 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Albayrak; “Ahmet Poyraz Başkanımız gerek Çekmeköy’e gerekse derneğimize gösterdiği vefa örneği önemlidir. Örneğin Çekmeköy’deki spor kompleksine adı verilen rahmetli Celal Erdoğan ve Mimar Sinan mahallesinde tesise ismi verilen kurucu belediye başkanı Sıddık Eraslan gibi isimlere vefa örneği gösterdi” dedi. 

Albayrak, ÇEKSİAD’ın zor günlerinde yanlarında olan ve ötekileştirmeden desteklerini esirgemeyen Poyraz’a teşekkürlerini ileten Albayrak, Poyraz’ın siyasi mücadelesinde başarılar diledi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; ÇEKSİAD Çekmeköy için bir değerdir”

Poyraz; “15 yıldır Çekmeköyü model bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz. Altyapıdan üstyapı projelerine, yeni sosyal alanlara, kentsel dönüşüm ve imar alanında yaptığımız çalışmalarla Çekmeköy’ü İstanbul’da model alınan bir ilçe haline dönüştürdük. İstanbul’un kentsel dönüşüm alanında en şanslı ve en başarılı ilçelerinden biriyiz” dedi. 

Poyraz; “göreve geldiğimiz günden itibaren aile sağlığı merkezi sayısı sadece 4’tü, bugün bu sayıyı 25’e çıkardık. Bunun yanında Çekmeköy Devlet Hastanemizi yapıp hizmete açtık. Tabi gençlerimizi unutmadık. Celal Erdoğan Spor Tesisleri, Dr. Mimar Kadir Topbaş Alemdağ Spor Tesisleri, Ömerli Sporcu ve Kamp Eğitim Merkezi, Mimar Sinan Spor ve Sosyal Tesisleri’ni hizmet açtık. Çekmeköye yüzlerce kalıcı eser kazandırdık” dedi.

Editör: Haber Merkezi