Çalışkan ve Kayıkçı Ailelerin En Mutlu Günü

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan nikâh töreni, ailelerin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Törende nikâh akdini gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, evliliğin ve aile kurumunun önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan İsmet Yıldırım genç çifte mutluluk diledi

Nikâhın ardından genç çifti ve ailelerini tebrik eden Başkan İsmet Yıldırım, “Tayyibe Zehra kızımıza ve Mücahit Kayakçı oğlumuza iki cihan saadeti diliyorum. Her iki ailemizi de tebrik ediyorum. Rabbim kurdukları yuvayı muhabbetle güzelleştirsin, huzur ve bereketleri daim olsun.” ifadelerini kullandı.

Siyaset, akademi ve iş dünyasından yoğun katılım

Nikâh törenine siyaset ve iş dünyasının yanı sıra akademik çevrelerden de çok sayıda isim katıldı. Davetliler arasında Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süzer, Av. Murat Aksu, Muhammet Masum Vanlıoğlu, ATİB Kurucu Başkanı Musa Serdar Çelebi, Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, Prof. Dr. Azmi Özcan ve Prof. Dr. Halit Eren de yer aldı.

Cemile Sultan Korusu Kırtepe Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli törene; eski siyasetçi ve iş insanı Faik İçmeli, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, bürokratlar ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Yoğun katılımın olduğu törende aile büyüğü ve kız babası UKİD Başkanı Avukat Zeki Çalışkan ile aile fertleri, davetlilerle yakından ilgilenerek misafirlerini tek tek karşıladı. Dostları ve yakınları da bu özel günlerinde Çalışkan ve Kayıkcı ailelerini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.

Törene ayrıca AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, önceki dönem Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti MKYK Üyesi Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Av. Hilmi Türkmen, Ümraniye Kaymakamı Yüksel Çelik ile önceki dönem İçişleri Bakanı Muammer Güler de katıldı.


Metropol Gazetesi olarak dünyaevine giren genç çiftimizi tebrik ediyor, kendilerine sevgi, saygı ve huzurla geçirecekleri bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Çalışkan ve Kayıkcı ailelerinin bu güzel birlikteliğinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.